Iznajmljivanje objekata

Za iznajmljivanje imamo:
Smeštajne kapacitete za 20 ljudi tj 10 smeštajnih jedinica
Objekte - restoran, ribarska kuća, slavska kuća, terase - kod sportskih terena i kod bazena
Sportske terene za tenis, košarku, odbojku na pesku, mali fudbal, rekreativni ribolov, boćanje i dečija igrališta
Opremu - party šator ili pagode sa pratećom opremom - pod, svod, stolovi, šank stolovi, stolnjaci, presvlake za stolice, - kod nas ili na željenu adresu.
Pogledajte više u nastavku.

Restoran

Sala pogodna za sve vrste događaja, kako privatnih (veće svadbe, rođendani, krštenja, dečiji rođendani…) tako i poslovnih (team building, seminari, konferencije...).

250 osoba

Ribarska kuća

Ribarska kuća može da primi do 30 osoba, i pogodna je za sve vrste događaja, kako privatnih (manje svadbe, rođendani, krštenja…) tako i poslovnih (teambuilding, seminari...)

30 osoba

Slavska kuća

Kapacitet Slavske kuće je do 50 osoba, i u njoj je moguće organizovati sve vrste događaja, i poslovne i privatne svečanosti. U Slavskoj kući vas čekamo na doručku nakon noćenja.

50 osoba

Otvorena dvorišna terasa

Otvorena dvorišna terasa može da primi do 100 osoba. Pogodna je za organizaciju svih vrsta događaja, kako privatnih tako i poslovnih (teambuilding, seminari, prolazni ručkovi, dečije ekskurzije…)

100 osoba

Terasa na teniskim terenima

Izdvojeni prostor sa prelepom terasom koja može da primi do 60 gostiju, gde ćete se nakon dobre rekreacije zadržite sa prijateljima i porodicom i provesti trenutke u prelepom ambijentu koji samo priroda može da ponudi. A kada je tu još i animator tada poželite da se dan ne završi brzo.

60 osoba

Sportski tereni

Salaš Đorđević ima i dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje. Takođe imamo i dva dečija igrališta.

Šatori i pagode

Salaš Đorđević svojim gostima nudi šatore i pagoda za iznajmljivanje. Možete ih iznajmiti i postaviti kod nas, ali isto tako i na željenu adresu. Usluga uključuje prevoz, montažu i demontažu. Posedujemo 6 Pagoda veličine 5m x 5m i mogu se iznajmljivati pojedinačno npr. paviljon za venčanje . Imamo šator dimenzija 36m x 15m za cca 500 zvanica. Može se iznajmljivati po segmentima (koji su dužine 3m) za željeni broj osoba. On poseduje i prateću opremu - pod, svod, stolovi, stolice, šank stolovi, klupe za venčanje.

do 500 osoba