Organizacija događaja

Izaberite događaj i organizaciju prepustite nama...

Privatne svečanosti

Organizovanje venčanja traje mesecima i zahteva dosta vremena. Prvi korak u svakoj pripremi je da nas posetite – naš sajt, facebook ili uživo. Nakon toga sve je mnogo lakše jer Vam mi nudimo jednostavna rešenja za pitanja kao što su – dekoracija, torta, protokol... Ono što smatramo možda i najbitnijim u ovom poslu je da smo tu zbog Vas, da podstičemo jedinstvenost jer je svako venčanje specifično na svoj način, jer ste Vi - mladenci sami takvi "posebni" i jer je dakako ovo samo Vaš dan. Mladenački i dečiji šumarak zasađen u godini dešavanja će Vas uvek sećati na vreme koje nikada ne zaboravljamo i kojem se sa radošću uvek vraćamo.

Poslovni događaji

Organizacija kongresa, jubileja firmi, seminara, treninga, poslovnih ručkova, zabava za zaposlene, team building aktivnosti. Svaki jubilej koji Salaš bude obeležavao će biti podeljen sa Vama koji ste nam ukazali poverenje i verovali u nas. Pobegnite iz stresnog gradskog okruženja, i u jedinstvenoj oazi mira isplanirajte svoje ciljeve i razvijte veću pripadnost timu. Imamo posebne pogodnosti za poslovne ljude i opremljene prostore sa kapacitetom od 20 – 150 mesta. Omogućili smo vam da na profesionalnom nivou organizujete seminar, trening, predavanje, sastanak... Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi, a mi ćemo se potruditi da vaš boravak učinimo posebnim.

Tematski događaji

Organizacija posebnih događaja koji čine prepoznatljivost kraja ali koji za krajnji cilj imaju – da domaćinski ugoste klijente uz promociju hrane, pića i muzike regiona. Kod nas možete i da se kratko zadržite i salašarski jede, a i odmori u pravoj oazi mira. Svaki duži put postaje lakši uz nas. A izbor hrane je samo Vaš.